Menu

Voor ieder wat wils!

De fietsendragers van Pro-User® bike carriers zijn gemakkelijk,
betrouwbaar en zorgen voor een veilig vervoer van uw fietsen naar ieder gewenste plek! Door het brede assortiment aan fietsendragers heeft Pro-User voor ieder wat wils. Of u nu op zoek bent naar een fietsendrager voor 1, 2, 3 of zelfs 4 fietsen, bij Pro-User bent u aan het goede adres!

De Diamant familie

De Diamant, de SG2 en SG3 en de Bike lift vormen samen de Diamant familie. Dit zijn stuk voor stuk betrouwbare fietsendragers en kunnen een totaal van 60 kg vervoeren. Ze zijn makkelijk op de trekhaak te bevestigen door de gepatenteerde snelkoppeling. De fietsen worden bevestigd met afsluitbare en afneembare framehouders. Uniek in deze familie is de Bike lift. Door een slim elektronisch liftsysteem kunnen (elektrische) fietsen eenvoudig op de fietsendrager gereden worden. Geen inspanning meer nodig!

Al de Diamant fietsendragers zijn inklapbaar en kantelbaar zodat u altijd bij de kofferbak kunt. De Diamant is al vier keer uitgeroepen tot beste koop door de Consumentenbond.

De Amber familie

De Amber familie bestaat uit de Amber I, II, III, IV. Zonder enig probleem vervoert u met de Amber IV 4 fietsen. Maar ook voor 1 fiets zit u bij de juiste familie. De Amber I is geschikt voor 1 (elektrische) fiets en weegt slechts 9.5 kilo!

Alle fietsendragers van Pro-User worden door ons en met grote zorg geproduceerd. Voor uw veiligheid, en die van uw medeweggebruikers, worden de fietsendragers getest en ondergaan ze meerdere kwaliteitscontroles.

Lees hier alles over het gehele assortiment fietsendragers en accessoires van Pro-User®.