Menu
  • Gastheer

Filter zoekresultaat

Rondje Schouwen

Zeeland

Zeg je ‘fietsen op Schouwen-Duiveland’, dan zeg je ‘molens’! Ze doemen op aan de horizon, met diverse intrigerende namen.

Wol & Weverij fietsarrangement Strabrechtse Heide

Noord-Brabant

Een heerlijke dagtocht, inclusief eten en drinken. Via kronkelende fietspaden kom je bij lunchadres brasserie Het Keelven in Someren.

Fietsroute Beekdal Koningsdiep

Friesland

Deze route door de Friese Wouden voert via bos en hei langs het Koningsdiep richting Terwispel. Leuk: met het fietspontje over naar It Damshûs.

Fietsroute Buitenplaatsen en Plassen

Utrecht | Gooi & Vecht

Fiets langs de kronkelende Vecht, niet voor niets de mooiste rivier van Nederland genoemd. Geniet op deze route van de mooie buitenplaatsen!

Kreeftenroute

Zeeland

In de Oosterschelde leeft de Oosterscheldekreeft. Dit exclusieve streekproduct staat op het menu.

Fietsroute De boer op

Zeeland

Maak kennis met de Zak van Zuid-Beveland en geniet van de schoonheid van de kleurrijke bloemdijken en boomgaarden vol fruitbomen.

Fietsroute Staats-Spaanse Linies

Zeeland

Tijdens deze fietstocht ontdek je geschiedenis van Zeeuws-Vlaanderen en maak je kennis met stille getuigen van een woelige strijd.

Hanzeroute Zuid

Gelderland | Randmeren (Gastheer 2017)

Eerst fiets je door het gezellige centrum van Harderwijk, dan fijn de bossen in! Na ’t Harde leidt de route langs de A. Vogeltuinen.

Giro di Barneveld

Gelderland

Barneveld is een toeristische fietsroute rijker: de Giro di Barneveld. De 75 kilometer lange tocht leidt door sfeervolle dorpskernen.

Fietsen en Eten route

Noord-Holland

De leukste en lekkerste manier om Texel te ervaren! Fiets alle ingrediënten bij elkaar en sluit de route af met een heerlijk maal!

Fietsroute Drentse Bos

Drenthe

Deze fietsroute voert door prachtige bossen en langs vennetjes en middeleeuwse dorpjes als Elp en Schoonloo.

Sluizenroute

Noord-Holland

Een bijzondere plek om op de fiets te ontdekken, is het sluizencomplex in IJmuiden. Ervaar de bedrijvigheid rond het Noordzeekanaal.