Menu

Partners

Meimaand Fietsmaand heeft meerdere partners op het gebied van fietsen. Alle partners zetten zich in om fietsend Nederland te voorzien van mooie producten en een goede service. Allemaal met één doel: dat je op de fiets kan genieten en ons mooie Nederland kan ontdekken. En dat is nou precies waar Meimaand Fietsmaand voor staat!

Op Meimaandfietsmaand.nl, onze Facebookpagina en tijdens onze activiteiten, waaronder de blogactie, kan je kennismaken met de verschillende producten en diensten van onze partners. Neem ook eens een kijkje op hun website.

Stella

Stella Fietsen is met uitstek de specialist te noemen op het gebied van elektrische fietsen. Stella heeft diverse E-bike Testcenters in heel Nederland en Duitsland en is dagelijks met ruim 83 demo- en servicebussen onderweg, voor zowel een gratis e-bike proefrit als de beste service aan huis.

Uebler

Bij een Uebler fietsendrager staat gemak voorop. Opvouwbaar, licht in gewicht, kantelbaar met fietsen én verkrijgbaar voor 2, 3 of zelfs 4 (e-)fietsen.

Shinga

Wel een e-bike, maar dan graag kleiner... Wat een goed idee! Omdat je met de trein reist, de auto buiten de stad parkeert of omdat er op de boot of in de caravan niet veel ruimte is. Een e-vouwfiets is altijd ideaal!

Mihatra

De voordelen van fietsen op de e-bike? Minder hard trappen (daar komt de naam Mihatra vandaan) en langere afstanden kunnen afleggen omdat het fietsenminder zwaar is. Je zult zien: je hebt de auto steeds minder nodig!

Pro-User ®

In een paar seconden zit een fietsendrager van Pro-User® bike carriers op de auto, een minuutje later staan ook de fietsen erop. Ready to go!

Profile

Profile 'de Fietsspecialist' is een van de grootste en meest bekende keten van rijwielspeciaalzaken in Europa. In de ca. 100 winkels in Nederland biedt Profile 'de Fietsspecialist' een uitgekiend, herkenbaar en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding.

NTFU

Wielersportbond NTFU (Nederlandse Toer Fiets Unie) behartigt de belangen van de sportieve racefietser, de mountainbiker en de recreatieve fietser. Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport. De ruim 65.000 fietsers die verbonden zijn met de NTFU, profiteren van de activiteiten die NTFU-verenigingen organiseren.

Fietsersbond

De Fietsersbond is de belangenbehartiger van alle fietsers in Nederland en zet zich al 40 jaar in om van Nederland een veiliger fietsland te maken. 

Landelijk Fietsplatform

Het Landelijk Fietsplatform is opgericht in 1987 als onafhankelijk coördinatiepunt /samenwerkingsverband voor het recreatieve fietsen in ons land. In het bestuur van de stichting zijn sleutelorganisaties die met dit onderwerp te maken hebben vertegenwoordigd: ANWB, Fietsersbond, NTFU, RAI afd. fietsen en de provincies.

Toeractief

Toeractief is hét wandel- en fietsmagazine van BCM. Met zes keer per jaar informatie over natuur en cultuur, tips én unieke wandel- en fietsroutes in Nederland. Met in het maart/april nummer een speciale Meimaand Fietsmaand bijlage met heel veel fietsroutes, tips en evenementen.

Fiets en Wandelbeurs

Op 11 en 12 februari vond in Jaarbeurs Utrecht de Fiets en Wandelbeurs plaats. Het grootste indoor event in Europa voor fietsers en wandelaars met ruim 500 exposan