Menu

E-bikes voor elke doelgroep

Mihatra maakt e-bikes voor elke doelgroep van stoere transportfiets tot

model met lage instap. Daarbij staat de kwaliteit van de accu voorop. De e-bikes van Mihatra kenmerken  zich door eigenschappen die ze erg geschikt maken voor de langere afstand. De techniek staat sinds de oprichting voorop.

Krachtige accu

De accu is het belangrijkste onderdeel van een e-bike. Die bepaalt hoe ver u kunt fietsen voordat u weer moet opladen. Mihatra e-bikes zijn voorzien van eersteklas NCM accu’s die u een krachtige trapondersteuning bieden. Mihatra staat immers voor ‘Minder hard trappen’! Zo kunt u zorgeloos afstanden van 60 tot 160 kilometer afleggen, zonder tussentijds opladen.

Fietsen op zonne-energie

Wilt u nog verder? Dat kan met de speciale fietstassen met zonnecollectoren, die uw accu opladen terwijl u fietst of een pauze neemt. Ze werken zelfs bij bewolkt weer!

Nooit een lege telefoonbatterij onderweg

Alle Mihatra e-bikes zijn smartphone-ready. De houder op het stuur is voorzien van een USB-aansluiting, waarmee u eenvoudig de batterij van uw telefoon oplaadt tijdens het fietsen. U kunt ook een fietsnavigatie of routeplanner aansluiten. Zo verkent u de mooiste routes zonder te verdwalen of met een lege telefoonbatterij te komen staan. Kies dus gerust de langste route!