Menu

Blogs 2017

Blogduo Diane en Edwin

“Ik wist van niks”, vertelt Edwin terwijl Diane glundert; als fanatiek fietser en blogger heeft zij hen aangemeld voor de wedstrijd. En gewonnen! “We houden van buiten zijn, fotograferen en schrijven. Overijssel is mooi, we gaan met andere ogen kijken naar deze voor ons bekende provincie!” Dat doet het stel op e-bikes van Mihatra.

 

Blogduo Gerda en Edwin

Edwin wandelt regelmatig met zijn vader en neemt zijn moeder mee op dit fietsweekend. Allebei houden zij van fietsen en buitenleven en Edwin bovenal van het schrijven van reisverhalen. Op elektrische vouwfietsen van Shinga verkennen zij de provincie Noord-Holland. “We zijn heel benieuwd hoe dit bevalt.”

 

Blogduo Hanneke en Bengt

“4 jaar geleden zijn we naar Parijs gefietst en dit was de beste vakantie ever! Boost voor lijf, leden en relatie.” Het fietsweekend is een nieuw avontuur met zoon Jens in de fietskar. Het enthousiaste stel blogt over de combinatie van fietsen met kids en hoe mooi de provincie Drenthe is!

 

Blogduo Hanny en Jan

“Zeeland is onze droomprovincie, ik wil zo graag naar de zee fietsen!” Dit gezellige paar is dolblij met de Meimaand Fietsmaand keuze. Zij zijn fervente fietsers en komen eigenlijk altijd op de Veluwe terecht. “Niet tegen onze zin hoor, daar is zoveel moois te ontdekken dat je er kunt blijven rijden.” Maar Zeeland lonkt nu. En de zee!

 

Blogduo Jannie en Peter

Voor een vriend maakt dit enthousiaste stel een reisverslag van elke vakantie. “Hij geniet daar enorm van. We hopen met onze verhalen en foto’s voor Meimaand Fietsmaand ook anderen te inspireren te gaan fietsen in ons land.” Zij stappen op de pedalen in de provincie Friesland.

 

Blogduo Jolanda en Bart

Nieuwe dingen zien en ontdekken. Dit tweetal kijkt met een open blik naar de wereld om hen heen. “We genieten van fietsen, rondneuzen, natuur, musea en houden van fotograferen en schrijven over de dingen die we meemaken.” Het wordt een kleurrijk weekend in provincie Zuid-Holland want de bolbloemen bloeien volop!

 

Blogduo Karin en René

“Oh gaaf, we gaan naar Noord-Brabant! Schrijven, fietsen, fotografie… bij ons ben je aan het goede adres.” En ja, dat weten we! Dit leuke blogduo deed vorig jaar ook mee en won nu opnieuw. Zij gaan de Brabantse gezelligheid en mooie natuur ontdekken in de streek rondom Budel.

 

Blogduo Manuela en Hendrika

Als grapje begonnen (‘Kom, we doen gewoon mee!’) en nu winnaars van een fietsweekend in de provincie Gelderland! De vriendinnen leerden elkaar kennen tijdens een actieve vakantie in Andalusië. Vanuit gastdorp Nunspeet verkennen zij nu op e-bikes van Stella de mooie, groene Veluwe.

 

Blogduo Marjolein en Sonja

“Dit jaar gaan we voor het eerst op fietsvakantie, de Zuiderzeeroute rijden. Onderweg slapen we in trekkershutten.” Het weekend in de provincie Limburg is een voorproefje voor moeder en dochter die allebei gek op fietsen zijn! “We fietsen veel en delen onze avonturen graag met anderen.”

 

Blogduo Susanne en Edwin

Vader en dochter pakken vaak samen de racefiets voor een mooie tocht. “Fietsen is voor iedereen en elke leeftijd”, zegt Susanne die graag schrijft en dit blogavontuur ook ziet als een opstapje naar haar vervolgopleiding Media-Redactie. Het uitgestrekte Flevoland is de ideale bestemming voor dit sportieve tweetal.

Bekijk hun verhalen binnenkort!

Blogduo Thea en Peter

Een actief stel dat houdt van kilometers maken! Tijdens vakanties doen zij van elke (fiets)dag verslag: “wij vinden het leuk om onze belevenissen te delen met vrienden en familie. Met plezier zijn we nu reporter voor Meimaand Fietsmaand in de provincie Groningen.”

Bekijk hun verhalen binnenkort!

Blogduo Wilma en Ton

De provincie Utrecht ligt aan de voeten van dit sportieve tweetal. “Wij maken graag mooie tochten en fietsen elk weekend wel zo’n 50 kilometer.” Zij slapen in hotel Woudschoten bij Zeist. In de bossen van de Utrechtse Heuvelrug zijn prachtige tochten te maken. “We stippelen met plezier een route uit.”

Bekijk hun verhalen binnenkort!