Menu

Blogs 2016

Blogduo Conny en Kees

Fietsvakanties, rondje Nederland, fietsen naar het werk, mountainbiken, fietsacties voor het goede doel… Dit stel doet niets liever. “Fietsen maakt een ander mens van je en het is heerlijk om buiten te zijn.” Dit duo gaat naar de mooiste plekjes van Noord-Brabant.

Blogduo Henny en Johan

Maken graag mooie, lange fietstochten in binnen- en buitenland. Johan is bovendien een geoefend wielrenner. Zij slapen op Slot Loevestein en verkennen de Gelderse streken. “We delen graag onze ervaringen zodat anderen ook van al dat moois kunnen genieten.”

Blogduo Herman en Hugo

Vader en zoon uit de Achterhoek. Fietsen, fietsen, fietsen – daar gaan ze dit weekend voor. Boterhammen en deken mee voor een picknick in de vrije natuur. Zij doen verslag van hun belevenissen in de polders van Flevoland.

Blogduo Ingrid en Paul

“Wij fietsen bij voorkeur op de tandem, heel gezellig en zo kan mijn vrouw mij nooit voorbij fietsen”. Dit blogduo maakt flinke fietstochten en houdt altijd dagboekjes bij op vakanties. Voor Meimaand Fietsmaand vertrekken zij naar Drenthe.

Blogduo Jessica en Jeroen

Hij een fervent fietser, zij spaart voor een e-bike om hem bij te houden. Samen ontvluchten ze graag de waan van de dag op de fiets. Om onderweg te stoppen voor een flinke punt appeltaart met slagroom. Wat komen ze tegen in de provincie Utrecht?

Blogduo Karin en René

Dol op fietsen, weekendjes weg en fotograferen. De fietsen staan klaar, deze vrolijke levensgenieters kijken ernaar uit om Noord-Holland te ontdekken. En naar een wellness bezoek in het hotel, want “Na een dag fietsen, is de sauna zo heerlijk ontspannend.”

Blogduo Marijke en Frank

Sportief koppel met een voorliefde voor fietsen. Van mountainbike tot oma-fiets, voor elke activiteit staat er een fiets in de schuur. Zij gaan naar Overijssel en delen graag hun tips en ervaringen: “Fietsen en bloggen is helemaal ons ding”.

Blogduo Miranda en Tamara

Moeder en dochter, houden van fietsen en schrijven en willen in de toekomst samen een belevingsboerderij beginnen. “Fietsen maakt je hoofd leeg waardoor er ruimte komt voor nieuwe ideeën.” Hun avonturen op de Zeeuwse eilanden en hun plannen delen ze graag.

Blogduo Nancy en Joost

Grote fans van de e-bike! “Elektrisch fietsen is echt niet alleen leuk voor bejaarden. We komen nu veel verder dan we normaal gesproken zouden doen.” De e-bikes gaan ook mee naar Limburg, handig die ondersteuning de heuvels op!

Blogduo Paul en Christel

“Fietsen is voor ons dé manier om te genieten van de natuur en deze schitterende tijd van het jaar, het is nu zo lekker groen overal!” Dit geoefende blogduo verheugt zich op al het moois dat Groningen te bieden heeft, stippelt een persoonlijke route uit.

Blogduo Rob en Frank

Een energiek stel uit Helmond, hebben het altijd gezellig als ze samen op pad gaan en maken graag citytrips. Nu als blogduo op de fiets in beweging. Op naar Zuid-Holland: “Heerlijk om een stad als Den Haag te ontdekken!”.

Blogduo Sylvia en Meindert

“Ik heb mij voorgenomen om elk jaar met mijn nu 77-jarige vader een lang weekend te fietsen.” De bestemming van deze dochter en vader is Friesland. “Ik denk dat mijn pa mij er dik uit fietst, hij doet alles op de fiets en is in topconditie.”